Hvilke Lande Handler Danmark Mest Med

Der ligger vi normalt i top i EU. Dér ligner indvandrerne danskerne. Til gengæld arbejder vi ikke så mange timer som i de andre EU-lande, « siger han. Visse grupper trækker op I går kunne Berlingske ellers fremlægge helt nye tal fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, der viser, at integrationen af ikkevestlige indvandrere på det danske arbejdsmarked er gået tilbage fra august 2008 til august sidste år med en frekvens, der svarer til 13. 000 personer. Det skyldes ifølge professor Peter Neder­gaard, at visse indvandrere i Eurostats undersøgelse »tæller op. « »Man skal være opmærksom på, at forskellen mellem de to undersøgelser er, at denne tæller nogle indvandrere fra vestlige lande uden for EU med. Det gælder for eksempel to nordiske lande, som vi har mange indvandrere fra, Norge og Island. Men man tæller også USA og Canada med. De lande har en exceptio­nelt høj beskæftigelsesfrekvens. Når de kommer til landet, er de typisk mere integreret på arbejdsmarkedet end danskerne, « siger han. Erhvervsfrekvensen i Danmark er kun overgået af tre lande: 68 procent i Grækenland, 66 procent i Portugal og 63 procent i Italien.

Hvilke lande handler danmark mest med.org

Hvilke lande handler denmark mest med

Hvilke lande handler denmark mest med spa

Men ifølge Peter Nedergaard kan der være faktorer, der gør, at de lande ligger for højt i forhold til deres statistik. »Grækenland har et stort sort arbejdsmarked, der ikke tæller med i statistikken, fordi de ikke er en del af det registrerede system. De mennesker er ikke integreret i noget som helst, « siger han. På rette vej Det har ikke været muligt at få en kommentar til tallene fra integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V), men Karsten Lauritzen, Venstres integrationsordfører, siger: »At Danmark står stærkt i Europa, siger noget om, at vi trods alt er på rette vej, men langtfra i mål. « I bund med integration på arbejdsmarkedet ligger Belgien med knap 39 procent og Frankrig med 46 procent.

Hvilke lande handler denmark mest med take

Hvilke lande handler denmark mest med online

  1. Hvilke lande handler danmark mest med.fr
  2. Hvilke lande handler danmark mest med.com
  3. Ny telefonlinje for stalkere: - Den bedste hjælp til ofrene er at få dem til at stoppe - TV 2
  4. Feriehus i danmark med basseng
  5. Hvilke lande handler denmark mest med show
  6. Gourmet-kok afslører: Sådan laver du lækker sommerpizza - TV 2
  7. Fældehoved til minigraver
  8. Manglende varme i bil

D anmark er førende, når det gælder miljømæssig bæredygtighed, konkluderer ny rapport fra World Economic Forum, der har placeret landet som nummer fire ud af 127. Når Danmark ikke rammer førstepladsen, skyldes det især landets produktion af olie og naturgas i Nordsøen. Swcheiz indtager førstepladsen tæt efterfulgt af Norge, Sverige og Danmark i WEF's nye rapport, der rangerer 127 lande i forhold til bæredygtighed og vedvarende energi. Danmark ligger helt i top, når det gælder vedvarende energi, skriver Finans. Det viser en ny rapporten fra World Economic Forum med titlen Global Energy Architecture Performance Index 2017. Læs også: Stærke tal for den vedvarende energi Rapporten rangerer 127 lande efter deres arbejde med at udvikle og implementere vedvarende energi, der både er sikker og til at betale. Og her har Danmark sneget sig en plads op af listen i forhold til sidste år og placeret sig som det fjerde mest bæredygtige land. "Formålet med Global Energy Architecture Performance Index er at rette opmærksomheden på de enkelte landes position, når det gælder miljømæssig bæredygtighed samt energiadgang og -sikkerhed i forening med økonomisk vækst og udvikling", siger Roberto Bocca, direktør i World Economic Forum med ansvar for energi og basisindustrier, til Finans.

Du skal logge ind for at skrive en note Selvom Danmark er et lille land, så gør vi os kraftigt gældende på nogle centrale områder i verdenshandelen. Danmark huser således verdens største containerrederi, verdens største vindmøllefabrikant, to af verdens største slagteri- og mejerikoncerner, verdens største rengøringsselskab samt nogle af verdens største høreapparatproducenter. Godt gået, ikke sandt?! Førende eksportvirksomheder har som regel specialiseret sig i en given produktion. At de klarer sig godt, viser sig ofte ved, at de år efter år har en kraftigt stigende omsætning, at de forøger deres eksport, og at de ansætter flere og flere. Deres stærke position ses også i kraft af en relativt stor markedsandel på verdensmarkedet. For nærmere at indkredse de områder, hvor Danmark har sine stærke sider, kunne vi jo starte med at se på de produkter, som vi eksporterer mest af. I tabel 18. 2 er gengivet Danmarks 20 vigtigste eksportprodukter i 2017. Ved at se på disse 20 produkter kan vi få et indtryk af, hvor dansk vareeksport har sine stærke sider.

  1. Pris nye kartofler vs
  2. Zoo årskort gratis gest'home
Thu, 03 Dec 2020 19:42:53 +0000