Ondt I Hovedet Når Jeg Bukker Mig Ned

Min kæreste og jeg var flyttet ind i en lejlighed sammen i Holstebro, som vi stadig bor i nu. Lækker lejlighed på 129 kvadratmeter inde ved siden af gågaden. Ikke mere ghetto til mig! Og min kæreste var der. Det hjalp, men kunne ikke stoppe det uundgåelige. Jeg skulle på VJ-kursus, som jeg bestod, men da jeg så skulle ud og være VJ, begyndte det igen at smuldre for mig. Jeg kunne ikke håndtere alle de ting, som jeg skulle som VJ på én gang. Virk professionel, stil hvidbalance, smalltalk med kilden, hold styr på historien, få forskellige billeder, både halvtotal, total og nær. Gerne supernær, hvis du kan. Og prøv at lave nogle panoreringer. Også husk at lyset skal komme ind fra den rigtige side, og de skal have den der hvide prik i øjnene. Af min kursuslærer blev jeg kaldt Kongen af Halvtotaler. Det er da også en titel. Men mit hoved kogte over igen, og jeg blev taget af VJ-vagterne. Vi havde også nogle vagter, hvor vi skulle ud og rapportere i Facebook Lives fra Midt- og Vestjylland. Det gjorde jeg én gang.

Ondt i hovedet når jeg bøjer mig ned

  • Jeg får ondt i tyktarmen, når jeg spiser
  • Hjemmelavet cocktail kost: tynde talje og flad mave i en måned!
  • Iben Maria Zeuthen taler ud om 'ondt' Ghita-interview: 'Jeg er kold i røven' | BT Kendte - www.bt.dk
  • Snapperklubben: Sigurd fortæller Bibelhistorier
  • Borgerservice bliver på Sakskøbing Bibliotek | Guldborgsund-bibliotekerne
  • Ondt i hovedet når jeg bukker mig ned tekst
  • Jeg Gør Mig Ondt, Når ... Af Lisbeth Zornig Andersen, Karen Gjesing, Hæftet - køb bøger online
  • Ondt i hovedet når jeg bukker mig ned de
  • Hvorfor sveder vi
  • Mbt løbesko test 1
  • Ondt i hovedet når jeg bukker mig nedstat
  • Magasin 150 år

Ya-i-ya-i-yeah Selvom jeg ved, du er en andens nu Det' det, der gør mest oh-oh-ondt Det' det, der gør mest ondt

Hver femte ung i 9. klasse har prøvet at skære i sig selv (det vi nu kalder cutting), mens hver fjerde pige i 9. klasse er i risiko for at udvikle en spiseforstyrrelse. Det er alarmerende høje tal og derfor nødvendigt at give disse fænomener eller forstyrrelser opmærksomhed. I Jeg gør mig ondt, når … kommer livseksperterne – dem, der lever med skaderne og forstyrrelserne – selv til orde med forklaringer og anbefalinger. Livseksperternes råd suppleres af fageksperters vejledninger. Hvordan skal vi forstå denne risikoadfærd? Hvordan forebygger vi og støtter? Hvor kan vi finde råd, indsigt og viden? Der er ofte ikke lette svar og løsninger. Denne håndbog er ment som en håndsrækning til både fagpersonale og pårørende – og naturligvis de mennesker, der er bekymret for, om de selv er ved at udvikle en selvskadende adfærd. Læs mere

Det har hjulpet mig en del. Jeg går meget rundt – selvom det er hårdt bare at gå rundt om blokken. Mine ben gør ondt, og jeg bliver hurtigt træt. Noget andet er, at jeg ikke har noget transportmiddel. Nogle måneder inden skyderiet boede jeg i en lejlighed med min kæreste, men da vi var oppe at skændes, slog jeg et hul i væggen. Udlejeren smed os ud. Jeg har boet på hotel, mens jeg ledte efter en ny lejlighed. Efter jeg blev skudt, flyttede jeg ud til min søster, som bor i en lille landsby ved navn Luling, der ligger omkring 50 minutter fra New Orleans. Jeg ville gerne være væk fra byen, mens jeg kom mig – jeg havde ikke lyst til, at folk skulle se mig i den forfatning. Efterhånden som jeg fik det lidt bedre, flyttede jeg ind til min bror i Chalmette, som er tættere på byen. Jeg blev ret deprimeret af ikke længere at kunne klare mig selv. Før kunne jeg altid klare mig selv. Nu bor jeg hos andre mennesker og er afhængige af dem både i forhold til at komme rundt og rent økonomisk. Selvom min familie har det fint med det, er det stadig nederen.

Tankerne flyver rundt i hovedet på Iben Maria Zeuthen. Men de handler ikke særligt meget om det nærmest legendariske skandaleinterview med Ghita Nørby, der gjorde begge kvinder til to af de mest omdiskuterede danskere i ugevis, efter det blev offentliggjort på Radio24syv tilbage i marts. Det er der slet ikke plads til, for Iben Maria Zeuthens tanker er et sammensurium af sanseindtryk, bekymringer, pludselige indskydelser og eftertænksomhed, som hele livet har forhindret den 32-årige radiojournalist i at leve som de fleste andre. »Jeg er nødt til at have et meget smalt liv. Jeg kan for eksempel ikke se film, fordi der både er lyd og billede, og fordi jeg ikke selv kan styre hastigheden. Så jeg har nærmest kun set fire film i mit liv, « siger hun til B. T. Iben Maria Zeuthen har begrænset sit sociale liv til at dreje sig om en lille håndfuld venner, og hun skal som singlemor til sønnen Kaj på fire et halvt altid forberede sig på, at der ikke bliver lavet meget andet end børnepasning i de uger, hvor hun har ham.

Nu passer jeg på dig og sygemelder dig på ubestemt tid ". Jeg var i chok. Kunne jeg ikke bare være syg i en uge? Jeg anede ikke, hvor syg jeg var. Men min hjerne var i konstant alarmberedskab. Når jeg kom hjem til lejligheden i Holstebro, så kunne jeg slappe lidt af. Men da lejligheden nu var min faste base, da jeg blev sygemeldt, så begyndte jeg at være i alarmberedskab der også. Da jeg havde det allerværst lå jeg i sofaen hele dagen, udover når jeg skulle tisse og spise. Hvis jeg var heldig, så gik jeg en midnatstur med musik i ørerne. Da jeg begyndte at få angstanfald derhjemme, indså jeg, at den var helt gal. Vi fik senere diagnosticeret mig med både stress, angst og depression. Jeg kunne ikke tage til familiefødselsdage. Jeg havde ikke overskud til store arrangementer. Jeg var nødt til at lave en aftale i julen om, at jeg kunne gå op og lægge mig når som helst. I juledagene. Det var en meget bizar jul. Men jeg var i bedring. Jeg var i psykologbehandling, og jeg var på medicin. Det blev bedre.

»Jeg havde forventet at snakke med et urolig rastløst og arrigt menneske, men fik en følsom og sentimental buddha. Han var meget berørt, og han virker, som om han er et meget blødt og nede-på-jorden sted i sit liv, « siger Iben Maria Zeuthen om interviewet, hvor komikeren blandt andet fortæller om sin depression for godt 10 år siden og giver hende adgang til den dagbog, som han skrev dengang. Interviewet med Casper Christensen varer 52 minutter, og du kan høre det på Radio24syvs hjemmeside.

Thu, 03 Dec 2020 09:16:43 +0000