Beregning Af Svejsning

Vores ingeniørafdeling udfører beregninger af komplekse konstruktioner og situationer, og vi udfører både statiske og dynamiske beregninger. Vi udarbejder blandt andet beregninger via Autodesk Nastran, og kan simulere avancerede løsninger når det drejer sig om dynamiske påvirkninger. Vores ingeniører kan udføre lineære analyser, og identificere dynamiske / ikke-lineære svigt som søjlelast, kipning og foldning. Vi kan analysere for plastiske deformationer, og analysere stålkonstruktioner til og efter varig deformation. Simulering af dynamiske belastninger på flere konstruktionselementer er muligt, og derved kan vi eksempelvis finde egenfrekvenser. Denne funktion kan benyttes i forbindelse med kontrol af vibrationer – eksempelvis sikring ved jordskælv. Beregninger giver sikkerhed – og kan identificere potentielle besparelser! Med Nastran kan vi hjælpe dig med at analysere dynamiske laster / ikke-liniære svigt i stålkonstruktioner. Kontrol mod svigt er væsentligt da det kan have store konsekvenser- både økonomisk og ikke mindst sikkerhedsmæssigt!

Kabul af

Så er vi klar til at hjælpe dig! Vores styrke er at vi både har ingeniørafdeling og produktionsfaciliteter. Dette giver mange synergier, og vi kan udføre dine ingeniøropgaver med sparring fra vores egen produktion, uden at det influerer på prisen. Benytter du os bliver du altid sikret en kostoptimal løsning, der kan fremstilles bedst og billigst. Vores ingeniører arbejder selvstændigt, og for mange eksterne kunder, så du skal endelig kontakte os hvis du skal have udført engineering – ved dig eller i egne faciliteter – du bestemmer! Om det er en enkel eller kompleks opgave du står med, kontakt os gerne for at få en snak om hvad vi kan hjælpe dig med!

Vi har stor erfaring med at vurdere svejsedetaljer for at bestemme deres teoretiske levetid og deres inspektionsintervaller. Når der tales om levetid, er det altid med en vis brudsandsynlighed. Det er derfor muligt at beregne konstruktioner med lavere sikkerhedsfaktor, hvis du derimod udfører jævnlige inspektioner af de svejste samlinger. Samtidig kan vi rådgive omkring svejsedetaljens udformning, med det formål at øge levetiden for din konstruktion før en udmattelsesrevne vil starte og danne kimen til et senere udmattelsesbrud. Hvis du ikke kender dit spændingsspektrum, er der flere muligheder for at bestemme det. Vi tilbyder at lave en finite element analyse (FEM) på konstruktionen, og af den vej bestemme enten nominelle eller hot spot spændinger ved svejsningen. Hvis din konstruktion allerede er fremstillet, kan vi tilbyde strain gauge målinger for at bestemme det aktuelle spændingsspektrum, og af den vej beregne svejsningens restlevetid. Ved svejste konstruktioner tilbyder vi også at give overslag på, hvor store deformationer der opstår efter endt svejsning, i form af krympning, vinkelknæk og udbøjninger.

Derudover rådgiver vi om, hvordan deformationerne kan minimeres, så du efter endt svejsning ikke står med et for kort eller meget skævt emne. Kontakt os for at få lavet en styrkeberegning, så du er sikker på, hvor længe din konstruktion holder.

  • Beregning af svejsning price
  • Danmark U21 | Tipsbladet.dk
  • Leje lejlighed odense m
  • Beregning af a mål svejsning - Restudy
  • Dod af
  • Flammen nykøbing falster
  • Beregning af svejsning 2017
  • Neo noir fløjlsbukser
  • Hvorfor kan jeg ikke følge landsholdet? - politiken.dk
  • Beregning af svejsning video
  • Af
  • Gode filmer

Som det sikkert er kendt, så er fysik-kemi,... Dette forløb handler om retvinklede trekanter, og er rettet mod elever i matematik på C-niveau. Videoerne er lavet af vores populære, energiske og engagerede... Undervisningers billeder relateret til dansk

Der, hvor de største problemer typisk opstår med svejsninger, er ved udmattelse og dermed levetid. Langt de fleste udmattelsesrevner, som findes i konstruktioner, er startet i en svejst samling. Levetiden for svejste samlinger med henblik på udmattelse er afhængig af spændingsspektret ved svejsningen, svejsedetaljens udformning, samt en evt. efterfølgende varmebehandling. Vi benytter gældende standarder i vores beregninger, og dermed er du sikret, at din konstruktion styrkemæssigt og levetidsmæssigt er korrekt dimensioneret. Styrkeberegning sikrer konstruktioners levetid Vi rådgiver om og beregner svejste samlingers styrke med henblik på både statisk og udmattelsesbelastede konstruktioner. Ved statisk belastede konstruktioner kan vi beregne en svejsnings statiske styrke og dimensionere svejsningens udformning, så optimal størrelse og styrke opnås i forhold til kravene. Vores erfaring dækker også svejste konstruktioner ved lave temperaturer, hvor det er nødvendigt at vurdere slagsejheden af svejsningen for at undgå sprødbrud i svejsningen.

Vores ingeniørafdeling udfører en masse konstruktions- og beregningsopgaver. Vi udfører ingeniøropgaver til industrien eksempelvis til fødevare- og genvindingsindustrien. Udover den almene industri arbejder vi med offshore & marine. Vi kan udføre opgaven ved dig eller i egne lokaler – vi tilpasser os dit behov! Vi kan varetage din konstruktionsopgave Vores mangeårige erfaring med mange brancher og forskelligartede opgaver gør, at vi har set det meste, og derfor kan vi give dig sparring på din opgave. Vi udfører alt fra relativt enkle til ret komplekse konstruktioner, og er dermed meget omstillingsparate. Produktionsoptimering / cost out er en del af dagligdagen, og via vores konstruktionsopgaver sikrer vi dig at dit produkt bliver optimeret i forhold til fremstillingsprocessen. Vi konstruerer alt fra mindre enkeltstyksemner til store offshore konstruktioner – så uanset hvilken opgave du har kan vi byde ind med relevante input / sparring og viden. Vi tilbyder FEM-beregning – statisk som dynamisk Udover mekanisk konstruktion tilbyder vi beregninger.

Vi kan udarbejde alt fra en simpel rapport til mere kompleks dokumentation, alt efter hvem der skal præsenteres for slutdokumentationen. Vi kan varetage eventuel designgodkendelse fra klassifikationsselskab Nogle offshore strukturer / konstruktioner kræver FEM-beregninger og en designgodkendelser fra klassifikationsselskabet. Vi kan udarbejde den relevante dokumentation og sammensætte rapporten til klassifikationsselskabet, så konstruktionen godkendes. Vi arbejder sammen med relevante klassifikationsselskaber, eksempelvis DNV GL, og kan varetage din designgodkendelse fra start til slut. Vi kan sidde ved dig eller i egne faciliteter, og vi ved hvad der er muligt Vi tegner i flere forskellige CAD programmer og kan sidde ved dig, eller arbejde med opgaven i vores egne faciliteter. Du bestemmer hvilken løsning der passer bedst til dit behov. Vores ingeniører er meget produktionsorienterede så vi søger altid at konstruerer så produktet / projektet er hurtigst muligt at fremstille ud fra den relevante teknologi.

Vi kan sikre at din konstruktion kan holde – og sikre at den er kosteffektiv! Udarbejder vi løbende beregninger gennem et konstruktionsforløb / projekt kan vi optimere produktionen så den ikke er "over engineered", altså overdimensioneret. I processen kan du få vished for at konstruktionen er sikkerhedsmæssig forsvarlig, og vi kan optimere så der kan produceres med mindst muligt materiale. En beregningssession kan identificere om der er potentielle besparelser i form af reduceret vægt / færre forbrugte kilo! Vi tilbyder håndberegning og beregninger af boltsamlinger og svejsninger Vi udfører både håndberegninger, og FEM-analyser, og foruden beregninger på selve stålkonstruktionen kan vi beregne boltsamlinger, svejsninger og regne på andre relevante parametre. Værktøjerne vi har tilgængelige kan benyttes på nye konstruktioner, men allerede eksisterende konstruktioner kan også optimeres via FEM-beregninger. Vi beregner med de nødvendige værktøjer og kan udarbejde den ønskede dokumentation Den bedste beregnings- og dokumentationsmetode til opgaven vælges altid – med tanke på tidsforbrug og afledt økonomi – og vi kan altid dokumentere og rapportere efter dine behov.

Dette forløb handler om geometri. Videoerne er lavet af Christian Winther Lundgaard, der til daglig underviser i matematik på netop mellemtrinnet, så han ved... Dette forløb handler om rutediagram og modellering af data, og kigger især på rutediagram og pseudokode, der tager dig grundigt igennem de vigtigste elementer... Dette forløb handler om genre i dansk rettet mod mellemtrin(4. ). Ikke alene indeholder forløbet en masse gode, faktuelle videoer omkring genrer som lyrik, epik,... Denne video i forløbet om genetik handler om noget så centralt for faget biologi og menneskeheden i det hele taget, nemlig evolution. Ordene evolution... Disse videoer handler om at give dig redskaber og mod til at føre enkle, korte samtaler udelukkende på tysk. Mange elever kan være bange... Dette forløb handler om økologi, og tager dig grundigt i hånden igennem de vigtigste og mest grundlæggende emner. Videoerne vil b. la. komme omkring... I dette forløb er der intet mindre end 12 nyttige videoer til folkeskolens prøve i fysik-kemi.

Thu, 03 Dec 2020 03:16:41 +0000