Salg Af Glas

  1. Salg af antikke glas
  2. Salg af glas en
  3. Salg af glas d
  4. Salg af glas 2017
  5. Salg af glas bottle

Fra de gamle rammer kan vi, med forsigtighed, liste rudeglassene ud ved at fjerne kit og glarmestersøm. Man skal dog regne med en vis spildprocent, og vise lidt tålmodighed ved udtagning.

Salg af antikke glas

Vi har opkøbt en del større vinduer med blæst glas. Med stor forsigtighed "lister" vi glasset ud af rammerne. Spildprocenten er forholdsvis høj. Dvs glasset revner af og til ved udtagningen. Til gengæld er vi stolte når det lykkes. Dermed har vi mulighed for at tilbyde de fine antikke rudeglas til kunder. Blæst glas og cylinderglas I 1700-tallet fremstillede man rudeglas ved at blæse - med munden - ind i den varme flydende glasmasse. Man blæste glasset op til en ballon og formede ballonen til en cylinderform. Cylinderen skar man op i top og bund og i siden. Cylindervæggen kunne man derefter lægge på en overflade til afkøling. Som regel på et bord - eller på tysk - på et "tafel". Derfor kalder man også blæst glas for " tafelglas ". Herefter kunne man så skære det plane glas i passende størrelser til ruder. En anden metode var slyngning af glas til en "pandekage". Så tynd som muligt. Fladen kunne skæres ud til ruder, men i midten, hvor jernstangen havde siddet fast ved slyngningen, forblev en tykkere masse med knækrest.

Salg af glas en

  1. Jakker fra Modström - Læderjakker og Vinterjakker til kvinder
  2. Glas & kopper - Køb Glas & kopper billigt | Lomax A/S
  3. Salg af antikke glas
  4. Salg af glas plus
  5. Salg af glas de

Salg af glas d

Salg af glas 2017

mekanisk påvirkning Fordele ved en Trotec laser Det roterende graveringstilbehør gør det muligt at producere graveringer langs hele omkredsen og er tilgængelig for alle platformsstørrelser Trotec produktanbefaling Tips til gravering af glas Kan runde eller koniske objekter graveres? Ja. Ved at bruge det såkaldte roterende tilbehør kan runde og koniske designs graveres langs omkredsen. The JobControl® lasersoftware tilbyder allerede de nødvendige parametre. Det eneste, du behøver at indtaste, er dit arbejdsemnes diameter og grafikkens højde. Kan glas gå i stykker under lasergraveringen? Afhængigt af glastypen og blyindholdet kan der opstå små revner. Derfor kan der være forskel på hvert stykke. Placer et stykke fugtigt papirhåndklæde på graveringsområde. Det fordeler varmen bedre og forhindrer, at glasset revner. Det er ofte lettere at gravere billigt glas end krystalglas, pga. det højere indhold af bly. Hvordan opnås en klar, hvid gravering? Brugen af et vådt papirhåndklæde forhindrer ikke kun, at glasset revner, men giver også et klart, hvidt graveringsresultat.

Salg af glas bottle

Denne midte, anvendtes af og til også som rude, hvor der kun skulle lys ind, idet man gennem den opståede konkave linse næppe kunne se noget tydeligt. Dette stykke kaldes Kronglas. Omkring år 1880 opfandt man et blæsesystem, som med maskinkraft kunne blæse så kraftigt, at cylinderglassene voksede op i kæmpehøje balloner eller cylindre af glassene. - Og den industrielle udvikling gjorde fremstillingen af glas nemmere. Senere omkring 1915, udviklede bl. a. St. Gobain metoden "Trukket Glas", en metode som anvendtes helt op til 1960'erne. I 1959 udviklede Pilkington floatglasmetoden, hvorpå man i dag baserer fremstillingen af planglas og floatglas. Cylinderglas, Blæst og Kronglas betragtes i dag som smukke antikviteter, der med tiden vil forsvinde, men som vi faktisk bør bevare, når vi har muligheden for det. Vores bevaringsværdige vinduer, der mest stammer fra 30'erne og tidligere, er mest monteret med såkaldt trukket glas eller blæst glas. Blæst glas fremtræder ofte lidt uensartet i overfladerne, hvilket ses, når man kigger lidt på skrå gennem ruderne og ser, at genstande fortegnes en lille smule i glassets bølgende overflade.

  1. Hvor bor prince
  2. Domestic gas køleskab commercial
  3. Hvor skal postkassen stå
  4. Henrik toft hansen jeanette toft hansen
Thu, 03 Dec 2020 13:54:59 +0000